Ankara’da kahve festivali heyecanı bugün Bilkent’te başladı

Ankara’da kahve festivali heyecanı bugün Bilkent’te başladı

Ankara'da beklenen Kahve Festivali, Bilkent'te bugün başladı. Üç gün sürecek festival kahve tutkunlarına keyifli ve öğretici atölyelerle dolu bir program sunuyor. İşte programın detayları...

Ankara'da beklenen Kahve Festivali, Bilkent'te bugün başladı. Üç gün sürecek festival, kahve tutkunlarına keyifli ve öğretici atölyelerle dolu bir program sunuyor. İşte detaylar...

20 Eylül Cuma Programı: Festivalin ilk gününde Levent Kalaycıoğlu ve Fahri Özaslan, Fest Coffee Mission Türkiye Cupping Seansı ile sahne alacak. Ardından kahve tutkunları Demleme Atölyesi ve Kahvede Aroma ve Tat Oluşumu gibi etkinliklerle kahve yapımının inceliklerini öğrenecek. Gün, Mert Çelebi’nin Linol Baskı Tekniği ile Bardak Altlığı Tasarımı Atölyesi ile son bulacak.

21 Eylül Cumartesi Programı: Özkan Yetik’in Evde Kahve Demleme Atölyesi, Tolga Şener’in Kahveli Lezzetler Workshopu, Hande Yalmanoğlu ve Alp Öksüz’ün Gerçek Kahveyi Keşfet sunumları ile katılımcılar farklı kahve deneyimleri yaşayacak. Gün, Selin Güloğlu’nun Gastronomide Sütün Rolü ve Katkıları konulu etkinliği ile kapanacak.

22 Eylül Pazar Programı: Festivalin son günü Defne Ceyda Okay’ın La Marzocco Home Workshop’u ile başlayacak. Serkan Sözen ve Burcu Çetinkaya’nın Sandviç ve Kurabiye Hazırlama Atölyesi ile devam edecek programda, kahvenin kozmetolojideki rolü de Kahvenin İyileştirici Gücü sunumunda ele alınacak. Festivalin kapanışı ise Kahveli Çikolata Yapım Atölyesi ile gerçekleşecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.