Ankara'da Gaziler Günü: Gönüllerdeki yeri müstesnadır

Ankara'da Gaziler Günü: Gönüllerdeki yeri müstesnadır

Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kılıç, Türk milletinin tarih boyunca vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı için mücadele eden kahraman evlatlarıyla sayısız zafer kazandığını söyledi.

Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kılıç, mesajında Türk milletinin tarih boyunca vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı için mücadele eden kahraman evlatlarıyla sayısız zafer kazandığını ve şanlı bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı.

EN BÜYÜK MERTEBE

Kılıç, gazilerin milletin onur ve gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Bugün de bu vatanseverlik ruhunu aynı inanç ve kararlılıkla yaşatan gazilerimiz, milletimizin en önemli değerlerindendir" ifadelerine yer verdi. Gaziliğin şehitlik makamından sonra en yüce mertebe olduğuna dikkat çeken Kılıç, bu mertebenin vatanı koruma uğruna gösterilen cesaret ve fedakârlığın en büyük nişanesi olduğunu söyledi.

Mesajında Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından "Müşir" ve "Gazi" unvanlarının verilişinin 103. yıl dönümünü hatırlatan Kılıç, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andığını ifade etti. Hayatta olan gazilere sağlık ve huzur dolu bir ömür dileyen Kılıç, gazilerin milletin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahip olduğunu vurguladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.