Ankara’da Gaziantep tanıtım günleri nerede, ne zaman yapılacak?

Ankara’da Gaziantep tanıtım günleri nerede, ne zaman yapılacak?

Başkentte Gaziantep tanıtım fuarı organize ediliyor. Yapılan fuarda Gaziantep’e ait yöresel ürünler tanıtılıyor. Peki, Ankara’da Gaziantep tanıtım günleri nerede, ne zaman yapılacak?

Ankara’da Gaziantep şehrinin tanıtımı yapılıyor. Gaziantep tanıtım günlerine İl ve İlçe belediyeler katılım sağlayacak. Peki, Ankara’da Gaziantep tanıtım günleri nerede, ne zaman yapılacak?

GAZİANTEP TANITIM GÜNLERİ NEREDE?

Gaziantep fıstığı, baharatları, baklavası, içli köftesi ve kebaplarının vatandaşlara tanıtıldığı fuar Başkent Millet Bahçesi’nde yapılıyor. Bunların yanı sıra Gaziantep’e ait kahvaltılık ürünler ve salçanın da bulunduğu yöresel lezzetlerin tanıtımı ve satışı yapılacak. Aynı zamanda fuarda birçok etkinlik, oyun ve gösteriler de organize edilecek. Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak olan Gaziantep tanıtım günlerinin Ankaralılar tarafından ilgi görmesi bekleniyor. Başkent Millet Bahçesi Altındağ ilçesinde bulunuyor.

ankarada-gaziantep-tanitim-gunleri-nerede-ne-zaman-yapilacak1.jpg

NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara’da düzenlenen Gaziantep Tanıtım günleri 22 Aralık 2022 tarihinde başlıyor. Gaziantep mutfağı ve kültürüne doyulacak olan bu etkinlik 4 gün boyunca sürecek. 25 Aralık tarihinde son tanıtım günü olan bu etkinlik Ankaralıları bekliyor. Atatürk Kültür Merkezi Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Gaziantep tanıtım günleri sıcak yemekleriyle katılım sağlayan vatandaşların ilgisini çekecek. Gaziantep tanıtım günlerine katılım sağlayan vatandaşları, Gaziantep’in baklavası, baharatları, fıstığı, biberi, kebapları ve içli köftesi bekliyor olacak. Tanıtıma İl ve İlçe Belediyelerin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve dernekler de katılım sağlayacak.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum