Ankara'da eşi ve çocuklarını hastanelik etmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı

Ankara'da eşi ve çocuklarını hastanelik etmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen olayda uyuşturucu tesiri altında olduğu söylenen baba, eşini ve çocuklarını darp etti. Çocuklardan birinin yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Olayın detaylarına İlksayfa Gazetesi ulaştı.

Olay dün akşam 18:30 civarı Sincan ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Pekin Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirtilen K.Ç. ile eşi Y.Ç. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte K.Ç, eşi ve 2 çocuğuna şiddet uyguladı.

ÇOCUKLARDAN BİRİ POLİSİ ARADI

Olayı İlksayfa'ya anlatan komşular, çiftin 4 çocuğu olduğunu ve 3 aylık olan en küçük çocuklarının şiddet gördüğünü ve yoğun bakımda olduğunu kaydetti. Babanın şiddetine maruz kalan diğer çocuğun ise ortaokula gittiğini ve kafatasının çatladığını kaydeden komşular, şiddet esnasında polise haber verenin K.Ç. ile Y.Ç.'nin liseye giden en büyük çocukları olduğunu belirtti. Şiddet gören çocuklar ve Y.Ç, Bilkent Şehir Hastanesine kaldırılırken, K.Ç.'de yakalandı.

ÇOCUKLARI VE EŞİNİ SÜREKLİ BASKILADIĞI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan olay sonrası evde yapılan aramada da uyuşturucu hap ve madde ele geçirildiğini belirten komşular, K.Ç'nin bir benzinlikte vardiyalı çalıştığını kaydetti.

Y.Ç.'nin eşi K.Ç.'yi çok baskıladığını ve bu baskıdan dolayı Y.Ç.'nin komşulara selam dahi veremediğini kaydeden komşular, çocukları da dışarıya hiç çıkartmadığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.