Ankara'da doğalgaz faciasından dönüldü

Ankara'da doğalgaz faciasından dönüldü

Ankara Pursaklar’da yapımı devam eden bir inşaattaki doğal gaz kaçağı, birden alev aldı. Çıkan yangından çevredeki araçlar etkilenirken, yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle sonlandırıldı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesi Elfidan Sokak'ta bulunan bir inşaatta, dün saatlerinde meydana gelen doğal gaz kaçağı büyük bir paniğe neden oldu. İnşaat çalışmaları sırasında meydana gelen bir hata sonucu doğal gaz borusunda sızıntı oluştu ve kısa sürede alevler yükseldi.

Gaz sızıntısının alev alması sonucu, park halinde bulunan otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve Başkent Gaz ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu gaz kesilirken, yanan otomobil söndürüldü. Bölgedeki bir iş yerinde çalışan Barış Cankurt, inşaatta çalışma yapılırken doğal gaz borusunda bir gaz kaçağı meydana geldiğini söyledi.

Ankara'da inşaat sahasında alev alan doğal gaz kaçağı söndürüldü Sızıntının ardından bölgeye kimsenin yaklaşamadığını ifade eden Cankurt, ekipler müdahalede bulunurken alevlerin arttığını belirtti. Alevlerin bir araca sıçradığını belirten Cankurt, "Lastikler yanınca araç komple yanmaya başladı. Sonra itfaiye ekipleri geldi, önce yangını sonra da yanan aracı söndürdü.

Çalışma yapılırken muhtemelen doğal gaz borusuna denk gelindi. Çünkü orada sabah bir şey yoktu. Gözle görünür derecede gaz çıkıyordu. Kepçe çalışıyordu orada muhtemelen kepçenin ucu değdi" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.