Ankara’da dev heyecan! Türkiye-İzlanda karşılaşması dev ekranda

Ankara’da dev heyecan! Türkiye-İzlanda karşılaşması dev ekranda

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın İzlanda ile oynayacağı kritik maçı başkentlilerle birlikte izlemek için Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’na dev ekran kurup Ankaralıları “Sandalyeni kap gel” diyerek davet etti.

Belediye yetkilileri, tüm Ankaralıları bu özel geceye davet etti. "Bu unutulmaz akşamda sen de yerini al ve milli heyecana ortak ol!" sloganıyla yapılan çağrıda, katılımcılardan kendi sandalyelerini getirmeleri istendi.

ANKARA'DA SPOR ETKİNLİKLERİ GELENEĞİ

Etkinlik, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin spor organizasyonlarını halka ulaştırma geleneğinin bir devamı niteliği taşıdı. Geçtiğimiz yaz aylarında Euro 2024 maçları ve Paris Olimpiyat Oyunları da benzer şekilde dev ekranlarda yayınlayan ABB, kentte birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

GELECEK MAÇ İÇİN HAZIRLIK

Belediye, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugünkü Türkiye-İzlanda maçı için şu ifadeleri kullandı:

“Milli Maç Heyecanı Başlıyor! Türk futbolunun yıldızları, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45'te İzlanda ile karşı karşıya geliyor! Dev ekranlarda, heyecan dolu anları Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda birlikte yaşamak için bekliyoruz. Sandalyeni kap, gel ve bu büyük anı bizimle paylaş!”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.