Ankara'da Birlik Derneği faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

Ankara'da Birlik Derneği faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor

Önceki ay genel kurul sürecini tamamlayan, Ankara'nın en aktif dernekleri arasında yer alan Ankara'da Birlik Derneği boş durmuyor.

Yeni yönetim kurulu ile çeşitli ilçelere ziyaretler düzenleyen Birlik Derneği, bu sefer de Çamlıdere ilçesine hem gezi hem de ziyaret program düzenledi.

Genel Başkan ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen program kapsamında Ankara'nın manevi şahsiyetlerinden Şeyh Ali Semerkandi Hazretlerinin türbesi ziyaret edilerek dualar edildi.

Heyet daha sonra Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan Beyi ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ankara'da Birlik Derneği yönetimi, Ak Parti Çamlıdere ilçe Başkanlığının ziyaretin ardından Saklı Cennet Çamlıdere'nin muhteşem güzelliği ile göz dolduran Gölparkı gezerek Çamlıdere programını tamamladı.

"İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK"

Genel Başkan Bayram Mutlu, "Bugün Ankara'mızın doğa harikası Çamlıdere ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem doğal güzelliklerini gezdik, hem de Şeyh Ali Semerkandi Hazretlerinin türbesini ziyaret ettik ve Çamlıdere Belediye Başkanlığına seçilen Adem Ceylan Başkanımıza da bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerimizi ilettik" dedi. Mutlu, ayrıca ilçe ziyaretlerinin de devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.