Ankara’da bir ilk: Gece kreşi açılıyor

Ankara’da bir ilk: Gece kreşi açılıyor

Çankaya Belediyesi, gece çalışan ailelerin çocukları için Ankara'nın ilk gece kreşini açıyor. Maltepe'deki Umut Gündüz Bakımevi, 26 Ağustos'tan itibaren gece bakım hizmeti de sunacak.

Çankaya Belediyesi, gece çalışmak zorunda olan aileler için harekete geçti. Çankaya Belediyesi gece mesaisi yapan aileler için gece bakımevi hizmetine başlıyor.

Gündüz bakımevleriyle; 15 kreşte hafta içi 07.30-17.30 saatleri arasında 2 bin çocuğa hizmet veren Çankaya Belediyesi, Maltepe Gündüz Bakımevi’nde gece bakımevi hizmetine başlayacak. Gece bakımevi 36-72 aylık çocuklar için pazar günleri hariç 19.00 - 07.00 saatleri arasında hizmette olacak.

kres-2.jpg

PROJENİN AMACI VE HEDEF KİTLESİ

Çankaya Belediyesi, gece çalışan ebeveynlere destek olmak için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Özellikle doktor, hemşire, polis, havalimanı personeli gibi meslek grupları hedefleniyor. Kadınların iş hayatından kopmadan kariyerlerini sürdürmelerine yardımcı olmak amacıyla başlatılan projeye yoğun katılım bekleniyor.

KAYIT VE BİLGİ ALMA SÜRECİ

Kayıtlar 26 Ağustos 2024'te başlıyor. Bilgi için: 0 (312) 458-89-00 / 3719-3701 numaralı ile iletişime geçilebiliyor. Ayrıca yerinde başvuru için de Çankaya Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Cad. No:11 Kızılay A/Blok Kat 5 adresine bizzat gidilebiliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.