Ankara’da asfalt çalışmaları tamamlandı! Yollar konfora ulaştı

Ankara’da asfalt çalışmaları tamamlandı! Yollar konfora ulaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentte başlattığı kapsamlı asfalt çalışmalarını tamamladı. Beypazarı, Keçiören, Kahramankazan ve Çankaya gibi önemli ilçelerde kilometrelerce yol yenilendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı asfalt çalışmalarıyla önemli bir mesafe kat etti. Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Beypazarı, Keçiören, Kahramankazan ve Çankaya ilçelerinde pek çok caddeye yeni asfalt serimi yapıldı. Bu sayede hem şehir içi ulaşım daha konforlu hale geldi hem de yolların güvenliği önemli ölçüde arttı.

abb-1.jpg

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Belediye yetkilileri, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Şehir içi ulaşımda konforu artırmak ve yolları daha güvenli hale getirmek için Beypazarı, Keçiören, Kahramankazan ve Çankaya ilçelerimizde; pek çok caddede asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık” şeklinde açıklamada bulundu. Bu açıklama, belediyenin vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuğunu gösterdi.

abb-2.jpg

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını tamamlamasına rağmen, şehirdeki iyileştirme çalışmalarına devam edecek. Belediye yetkilileri, vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler geliştireceklerini belirtti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.