Ankara'da arıcılık eğitimi verilecek

Ankara'da arıcılık eğitimi verilecek

Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mekin Tüzün yeni bir açıklama yayınladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, arıcılık sektörüne yönelik yeni bir eğitim programı düzenleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, arıcılık sektörüne yönelik yeni bir eğitim programı düzenliyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mekin Tüzün, yaptığı açıklamada, Ziraat Mühendisi Suat Musabeşeoğlu tarafından verilecek olan "Arılarda Sonbahar Bakımı ve Kışlatma" konulu eğitime tüm arıcıların davetli olduğunu belirtti.

1-003.jpg

ARICILIK EĞİTİMİ VERİLECEK

Programın ilk oturumu 19 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de Kalecik Belediyesi Kültür Merkezi'nde, ikinci oturumu ise 20 Eylül Cuma günü saat 10.30’da Polatlı Belediyesi Yeni Bina Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Tüzün, eğitimin özellikle arıcılar için sonbahar döneminde gerekli olan bakım ve kışlatma süreçlerine dair kritik bilgileri içereceğini ve bu eğitimlerle bölgedeki arıcılık faaliyetlerinin verimliliğinin artırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Sonbahar bakımı ve kışlatma arı kolonilerinin sağlıklı bir şekilde kışı geçirmesi ve ilkbahara güçlü bir şekilde hazırlanması açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.