Ankara'da 80 adet arsa satışa çıkıyor

Ankara'da 80 adet arsa satışa çıkıyor

Altındağ Belediyesi mülkiyetindeki, Solfasol sınırları içerisinde yer alan 80 arsa satışa çıkarılıyor. İhaleye, geçici teminat bedeli olan 10 bin TL’yi ödeyen tüm vatandaşlar katılabilecek.

Ankara’da arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiği son dönemde arsa sahibi olmak isteyenler için Altındağ Belediyesi önemli bir fırsat sundu. Resmi Gazete’nin 9 Eylül tarihli sayısında yayımlanan duyuruya göre, Altındağ Belediyesi mülkiyetindeki 80 arsa ihale yöntemiyle satışa çıkarılacak.

İHALE 25 EYLÜL'DE

Belediyeden yapılan açıklamada Solfasol Mahallesi'nde bulunan taşınmazların, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü (artırmalı) yöntemi ile satışa sunulacağı belirtildi. Satış işlemleri 3 Ocak 2023 tarihli Meclis Kararı ve 28 Ağustos 2024 tarihli Encümen Kararı doğrultusunda gerçekleştirilecek.

İhale 25 Eylül'de saat 16:00'da başlayacak. Katılmak isteyenlerin belirlenen teminat tutarını yatırarak başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Satış bedeli ve ilgili vergi harçlar gibi tüm giderler peşin ödenecek olup, tapu devri Altındağ Belediyesi tarafından sağlanacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.