Ankara yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Ankara yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Kocaeli-Sakarya geçişinde meydana gelen trafik kazası büyük bir trajediye dönüştü. Minibüsün hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolunun Kocaeli-Sakarya geçişinde meydana geldi. 34 NA 4777 plakalı minibüsün, önündeki 60 ADB 412 plakalı hafif ticari araca aşırı hız veya dikkatsizlik sonucu arkadan çarptığı belirtildi. Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari araçta bulunan İrem E. (15) ve annesi Meryem E. olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan diğer 3 kişi ile minibüs sürücüsü ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yaralıları araçtan çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Kaza nedeniyle TEM Otoyolunun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik ekiplerinin çalışmaları sonucu yol bir süre sonra yeniden trafiğe açıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın neden meydana geldiği, sürücülerin alkollü olup olmadığı ve araçların teknik durumu gibi konular detaylı bir şekilde inceleniyor.

Kaynak:AJANSLAR / HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.