Ankara Sıla konseri nerede, ne zaman, saat kaçta?

Ankara Sıla konseri nerede, ne zaman, saat kaçta?

ATO Congresium’da her ay onlarca gösteri, konser ve çeşitli oyunlar sahneleniyor. Peki, bu konserlerden biri olan Ankara Sıla konseri nerede, ne zaman, saat kaçta?

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde (Congresium) her ay birçok etkinlik düzenleniyor. Sanattan spora ve sosyal hayata kadar her alanla ilgili etkinliklerden biri de Sıla’nın konseri olacak. Peki, Ankara Sıla konseri nerede, ne zaman, saat kaçta? İşte tüm detaylar:

SILA KONSERİ NEREDE NE ZAMAN?

Sıla, her ay farklı şehirlerde birçok konser verip, hayranlarıyla buluşuyor. Bu kapsamda Ankara’da ki hayranlarıyla buluşmak için gün sayan Sıla, Kerkisolfej Organizasyon’un katkılarıyla hazırlanan etkinlik kapsamında 10 Şubat 2023 Cuma günü saat 21.00’de ATO Congresium’da sahneye çıkacak.

ankara-sila-konseri-nerede-ne-zaman-saat-kacta-2.jpg

BİLETLER NEREDEN ALINIR? NE KADAR?

Gösteriyi izlemek isteyenler biletlerini BİLETİX’ten temin edebilir. Her kategori farklı fiyat uygulaması içerirken fiyatlandırma listesi aşağıdaki gibidir:

GENEL SATIŞ

1. Kategori - 1120.00 TL
2. Kategori - 896.00 TL
3. Kategori - 728.00 TL
4. Kategori - 560.00 TL
5. Kategori - 448.00 TL
6. Kategori - 336.00 TL
7. Kategori - 280.00 TL

ankara-sila-konseri-nerede-ne-zaman-saat-kacta-3.jpg

SILA KİMDİR?

Sahne adı sadece Sıla olan Sıla Gençoğlu, 1980 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. Lise dönemlerinde sahne almaya başlayan Sıla, Bilgi Üniversitesi’nde Caz Bölümü’nü bitirdikten sonra bir dönem Kenan Doğulu’ya vokallik yapmıştır. 2007 yılında kendi adını verdiği ‘Sıla’ albümüyle büyük çıkış yakalamıştır. Daha sonra sırasıyla ‘İmza’, ‘Konuşmadığımız Şeyler Var’, ‘Vaveyla’, ‘Yeni Ay’ ve ‘Mürekkep’ albümlerini çıkartmıştır. Bu albümlerde yer alan ‘Acısa da Öldürmez’, ‘Kafa’, ‘Hediye’ ve ‘Vaziyetler’ gibi şarkıları uzun dönem listelerde ilk sıralarda yer almıştır. Ayrıca sanatçı, 4 Altın Kelebek başta olmak üzere onlarca ödülünde sahibi olmuştur.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.