Ankara Palas'ın ziyaretçi sayısı 100 bini aştı

Ankara Palas'ın ziyaretçi sayısı 100 bini aştı

Ankara’nın simge yapılarından biri olan Ankara Palas, müze olarak hizmete girmesinin ardından yaklaşık 5 ayda 100 binden fazla kişi tarafından ziyaret edildi.

Ankara’nın en önemli tarihi noktalarından biri olan ve 21 Şubat’ta kapılarını açan Ankara Palas, yoğun ilgi görüyor. Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Daire Başkanlığı tarafından 2018’de başlatılan restorasyon sürecinin ardından müze olarak hizmet vermeye başlayan Ankara Palas Müzesi’ni ziyaret edenlerin sayısı 100 bini aştı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Doğu’dan Batı’ya açılan pencere” olarak tabir ettiği Ankara Palas Müzesi’ni 1 Temmuz itibariyle 110 bin 808 kişi gezdi.

palas-akara.jpg

TAM 50, ÖĞRENCİ 25 TL

Ankara Palas Müzesi’ni gezmek isteyen vatandaşların tam bilet için 50 TL, öğrenci bileti için 25 TL ödemesi gerekiyor. Yabancı turistler için giriş ücreti ise 200 TL olarak belirlendi. MüzeKart’ın da geçerli olduğu Ankara Palas Müzesi’ni 65 yaş ve üzeri ile şehit ve gazi yakınları ücretsiz bir şekilde ziyaret edebiliyor.

İçerisinde kafeterya ve hediyelik eşya satış alanını da bulunduğu Ankara Palas, Pazartesi hariç haftanın her günü 09.00-17.30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.