Ankara Otokent'te 50 dükkan açıldı: Hedef 200

Ankara Otokent'te 50 dükkan açıldı: Hedef 200

Otokent Ankara projesinde ilk 50 dükkan hizmete girdi. ANODER Başkanı İlkay Kalkan, esnaf ve vatandaşlardan gelen olumlu geri dönüşleri paylaşarak, yeni yıla kadar toplam 200 dükkanın açılmasının hedeflendiğini belirtti.

2021 yılında temeli atılan Otokent Ankara projesinde sona yaklaşıldı. Ulus’a konuşan Ankara Oto Galericiler Derneği Başkanı İlkay Kalkan, proje kapsamında 50 adet dükkanın açılarak hizmet vermeye başladığını ve hem esnafın hem de vatandaşların son derece memnun olduğunu söyledi. Kalkan, “İlk 50 dükkanımız hizmet vermeye başladı. Diğer dükkanlarımız da şu anda tadilat aşamasında. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlk geri dönüşler hem esnafımız hem vatandaşımız tarafından oldukça olumlu oldu. Projemizin içinde her şeyi barındırması hem esnafı hem de vatandaşları oldukça memnun ediyor” dedi. Kalkan, yeni yıl ile birlikte 200 dükkanın açılmasını beklediklerini de belirtti.

ilkay-kalkan.jpg

İLK 50 DÜKKAN HİZMETE GİRDİ

2021 yılında temeli atılan ve Ankara'nın oto galericileri için önemli bir merkez olmayı hedefleyen Otokent Ankara projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ankara Oto Galericiler Derneği (ANODER) Başkanı İlkay Kalkan, projenin ilk etabında yer alan 50 dükkanın faaliyete geçtiğini duyurdu. Kalkan, "İlk 50 dükkanımız açıldı ve hizmet vermeye başladı. Esnafımız ve vatandaşlarımızdan oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. İnsanlar hem alışveriş yaparken hem de bu alanda ticaret yaparken kendilerini daha rahat ve güvende hissediyorlar" dedi. Kalkan, Otokent’in açılışıyla birlikte oto galericilerin ve vatandaşların beklentilerinin karşılandığını vurguladı.

308194.jpg

YENİ YIL HEDEFİ 200 DÜKKAN

Otokent Ankara projesinin hızla ilerlediğini belirten İlkay Kalkan, yeni yıl ile birlikte projede toplam 200 dükkanın faaliyete geçmesini hedeflediklerini açıkladı. Kalkan, "Şu anda kalan dükkanlarımızın tadilat süreçleri devam ediyor. Yeni yılın gelmesiyle birlikte hedefimiz açılan dükkan sayısını 200’e çıkarmak. Sonraki ilerleyen süreçte de tüm dükkanlarımız ile vatandaşlara hizmet vermeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Ayrıca, bu projeyle birlikte bölgedeki ticari faaliyetlerin canlanacağına inandıklarını ifade eden Kalkan, Otokent’in sadece oto galericiler için değil, tüm Ankara için önemli bir merkez olacağını belirtti.

fdgfhg.jpg

GÜVEN VEREN BİR PROJE

Projenin kapsamı ve sunduğu imkanlar hakkında da bilgi veren İlkay Kalkan, Otokent Ankara’nın esnaf ve vatandaşlar için güven sağlayan bir yapı olduğunun altını çizdi. Kalkan, "Projemiz, sadece oto galericilere değil, bu sektörde iş yapan herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Her türlü hizmetin bir arada sunulması, esnafımız ve vatandaşlarımız için büyük bir avantaj. Bu kapsamlı yapı hem iş hacmini artıracak hem de vatandaşların güvenle alışveriş yapmalarını sağlayacak" dedi. Kalkan, projenin ilk aşamasında alınan olumlu geri dönüşlerin, çalışmalarının doğru yolda olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.