Ankara Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ortakları tapularına kavuştu

Ankara Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ortakları tapularına kavuştu

Ankara Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (ANOKOOP) ortakları, Türkiye’nin ilk Otomobil AVM’si olacak olan OTOKENT Ankara’daki iş yerlerinin tapularını yönetim kurulundan aldı.

Ankara Oto Galericiler Derneği (ANODER) tarafından, Başkentin ilk otomobil AVM’si OTOKENT Ankara’yı inşa etmek için kurulan Ankara Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (ANOKOOP) ortakları, OTOKENT Ankara’daki işyerlerinin tapularını yönetim kurulundan aldı. ANOKOOP Başkanı İlkay Kalkan ve İkinci Başkan Mustafa Macar’ın elinden tapularını alan ortaklar ANODER Yönetim Kurulu’na emekleri için teşekkürlerini iletti.

asdasdasd.jpg “BİRLİK BERABİRLİĞİMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK” 

ANOKOOP Başkanı İlkay Kalkan Tapu teslimi ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  “Hep birlikte çıktığımız uzun ve yorucu yolda kâh iyi kâh kötü zamanlar geçirdik ama birlik ve beraberliğimizden hiç ödün vermedik. Bu birlik, beraberlik ve güç birliği sayesinde dostu güldüren düşmanı üzen nice zorlukların üstesinden gelme başarısını gösterdik. Bu uzun yolda şimdi ortaklarımıza medarı iftihar ödüllü projemiz, Türkiye’nin ilk otomobil AVM’si OTOKENT Ankara’daki iş yerlerinin tapusunu teslim etme gururunu yaşadık.  Yüce Allah tez elden açılışını yapıp, aynı birlik ve beraberlik içerisinde aynı çatı altında esnaflık yapacağımız günlere kavuştursun. Tüm esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Salih Çifci/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.