Ankara kulüplerinden “Narin” paylaşımları

Ankara kulüplerinden “Narin” paylaşımları

Diyarbakır’da cansız bedeni günler sonra bulunan 8 yaşındaki Naring Güran için Ankara’nın spor kulüpleri, sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığı mesajları paylaştı.

Türkiye, bu sabah acı haberle sarsıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından bu sabah bulundu. Güran'ın cenazesi, daha önce de aramaların yapıldığı ve tekrar aranan Eğertutmaz Deresi’nde bulundu.

BAŞKENT EKİPLERİNDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Narin’in acı haberinin ardından Ankara’nın köklü kulüpleri, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.

Ankaragücü’nden yapılan paylaşımda, “Sözün bittiği yerdeyiz! Geleceğini, umutlarını, hayallerini çalıp seni aramızdan koparan canilerin en ağır şekilde cezalandırılmaları tek temennimizdir. Milletimizin başı sağ olsun!” denildi.

Gençlerbirliği’nin paylaşımında, “Başımız sağ olsun… Narin’imizin kaybı hepimizi paramparça etti. İnsanlığın sorgulandığı, sözün bittiği yerdeyiz!” ifadeleri kullanıldı.

Ankara Keçiörengücü, “Narin yaşasaydı okula gidecekti, toprağa değil. Yüreğimiz yandı! #Narin” paylaşımında bulunurken, Etimesgut Belediyespor ise Narin’in fotoğrafını paylaşarak, “Sözlerin bittiği yerdeyiz! Başımız sağ olsun” açıklamasına yer verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.