Ankara Kent Konseyi YİK Başkanlığına ülkücü isim getirildi

Ankara Kent Konseyi YİK Başkanlığına ülkücü isim getirildi

Eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülend Yahnici, Ankara Kent Konseyi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçildi. Yahnici, "Ankaralılara hizmet etmeye ömür boyu devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Eski Ankara Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticisi Şevket Bülend Yahnici, Ankara Kent Konseyi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına seçildi. Yahnici, yaptığı açıklamada Ankara’ya ve Ankaralılara hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, bu görevi gurur ve şerefle karşıladığını ifade etti.

ANKARA'YA HİZMET DEVAM

Geçtiğimiz dönemde Ankara Kalesi Çalışmaları Meclisi Başkanı ve Danışma Kurulu üyesi olarak Ankara’nın kültür, sanat ve turizm merkezi haline getirilmesi için çalıştığını vurgulayan Yahnici, “Ankaralılık şuurunun gelişimine katkı sunmak ve Ankara Kalesi’ni bir kültür-sanat-turizm kalesi yapma yolunda gayretler içinde olduk. Dostlarla birlikte güzel işler yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Yahnici, “Bu görevi büyük bir gurur duyarak üstleniyorum. Ankara’ya ve Ankaralılara hizmet etmeye ömür boyu devam edeceğim” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.