Ankara 5. Kahvaltı Festivali nerede, ne zaman yapılacak?

Ankara 5. Kahvaltı Festivali nerede, ne zaman yapılacak?

İnsanların daha önce duymadığı veya tatmadığı kahvaltılık ürünlerle buluşacağı Ankara Kahvaltı Festivali vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ankara 5. Kahvaltı Festivali nerede, ne zaman yapılacak?

Üreticinin tüketiciyle buluşacağı festivalde Türkiye’nin hemen her yerinden yöresel kahvaltılık lezzetlerin sergilenecek. Etkinlikte ikramlar ücretsiz olacak. Aynı zamanda birçok kurumsal marka etkinlik boyunca boy gösterecek. Vatandaşlar isterlerse stantları ziyaret ederek kahvaltılık alışveriş yapabilecek. Ankara Kahvaltı Festivaline katılım ücretsiz olurken tüm Ankaralı vatandaşlar katılabilecek. Peki, Ankara 5. Kahvaltı Festivali nerede, ne zaman yapılacak? İşte cevabı:

KAHVALTI FESTİVALİ NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Pandemi döneminde zorunlu olarak verilen aranın ardından dördüncüsü 2022 yılının kasım ayında yapılan ‘Ankara Kahvaltı Festivali’nin 5.’si bu yıl 23-26 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Sektörde bulunun üreticilerin ve firmaların tüketiciyle ve vatandaşla bir araya getirilmesi planlanan 5. Ankara Kahvaltı Festivali, 23 Şubat Perşembe günü başlayıp, 26 Şubat Pazar günü sona erecek.

ankara-5-kahvalti-festivali-nerede-ne-zaman-yapilacak-2.jpg

KAHVALTI FESTİVALİ NEDEN DÜZENLENİYOR?

Ankara Kahvaltı Festivali’nin düzenleme amacı, sosyal bir ortamda tüketicinin üreticiyle buluşmasını sağlamak olarak tasvir ediliyor. Türkiye’nin tüm şehirlerinden Ankara’ya gelen yöresel ve kültürel lezzetler, Ankaralı vatandaşlarla buluşmuş oluyor. İnsanlar daha önce hiç duymadığı ya da adını duyup tatmadığı lezzetli kahvaltılık ürünlerin tadına varıp satın alma imkânı bulabiliyor.

FESTİVAL NEREDE DÜZENLENECEK?

Ankara Kahvaltı Festivali, Ankara Büyükşehir Belediyesine ait Altınpark ANFA Expo Center’da düzenlenecek. Farklı şehirlerden farklı kültürler bir araya gelerek Ankara’da lezzetli kahvaltılık ürünlerin coşkusu yaşatılacak.

ankara-5-kahvalti-festivali-nerede-ne-zaman-yapilacak-3.jpg

ANKARA KAHVALTI FESTİVALİNE NASIL GİDİLİR?

Ankara’nın Altındağ ilçesinde yer alan Altınpark Expo Center’a ulaşım, şahsi araç dışında toplu ulaşımla da sağlanabiliyor. Şehir merkezi Ulustan Altınpark, 5 kilometre mesafede olup ortalama 8 dakika sürüyor. Toplu ulaşım olarak Ego otobüsleri kullanmak isteyenler ise Kızılay, Ulus veya Sıhhiye güzergâhından gelen 277-438-439-472-487/3-488-493-413 ya da 450 hat numaralı otobüslerle Altınpark’a ulaşım sağlayabiliyor. Ayrıca düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar ücretsiz katılabiliyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.