Ankara itfaiyesi güçleniyor: 150 yeni itfaiyeci göreve başladı

Ankara itfaiyesi güçleniyor: 150 yeni itfaiyeci göreve başladı

Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyeciler Haftası'nda 150 yeni itfaiyeciyi kadrosuna kattı. 150 yeni itfaiyecinin yemin törenine katılan Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katılımcılara yakın gelecekte 300 itfaiyeci daha alınacağının müjdesini paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İtfaiyeciler Haftası kapsamında düzenlenen 150 itfaiyecinin yemin törenine katıldı. Törende, Ankara İtfaiyesi'ne yeni katılan 150 itfaiyeci yemin ederek görevlerine resmen başladı. Yemin törenine katılım sağlayan vatandaşlara hitap eden Başkan Yavaş, 2020 yılından beri şehirdeki itfaiyeci sayısını binin üzerine çıkarıldığını söyledi. Başkan Mansur Yavaş, konuşmasında 300 yeni itfaiyecinin alınacağı müjdesini de paylaştı.

itfaiye-2.jpg

BAŞKAN YAVAŞ'IN AÇIKLAMALARI

Törende konuşma yapan Başkan Mansur Yavaş, itfaiye teşkilatının güçlendirilmesi konusundaki kararlılığını vurguladı. Yavaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı ile yaptığı görüşmeye atıfta bulunarak, önümüzdeki dönemde 300 yeni itfaiyecinin daha alınacağı müjdesini verdi. Bu açıklama, Ankara'nın afet ve acil durum yönetimi kapasitesinin daha da artırılacağının işareti olarak yorumlandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.