Ankara Halk Ekmek’ten yeni karar: Glüten uygulamasında değişikliğe gidildi

Ankara Halk Ekmek’ten yeni karar: Glüten uygulamasında değişikliğe gidildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek tarafından Çölyak hastalığına dikkat çekmek ve vatandaşların yanında olabilmek için ayda bir Pazar günleri düzenlenen glütensiz kahvaltı uygulamasında değişikliğe gidildi.

Ankara’da çölyak hastaları için yeni bir adım atıldı. Halk Ekmek ve Başkent Market ortaklığında, ayda bir düzenlenecek özel bir uygulama ile çölyak hastalarına glütensiz sıcak simit imkanı sunacak. Önceki süreçte her ay düzenli olarak uygulanan glütensiz kahvaltı uygulamasında değişiklik yapılmış oldu.

gluren-2.jpg

Belediye kaynaklarından yapılan bildiriye göre; ilk glütensiz sıcak simit satışı, 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 10.00 ile 13.00 arasında Başkent Market GİMAT şubesinde gerçekleştirilecek. Bu sayede çölyak hastaları, özel olarak hazırlanmış glütensiz sıcak simitleri güvenle tüketebilecek.

gluren-3.jpg

ABB’DEN DUYARLI YAKLAŞIM

ABB’ye bağlı Başkent Market, bu uygulamayla çölyak hastalarının beslenme ihtiyaçlarına duyarlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ayda bir düzenlenecek bu özel satışlar, çölyak hastaları için hem lezzetli bir alternatif sunacak hem de onların sosyal hayata katılımını kolaylaştıracak.

gtzhutuwuaat-0r.jpg

Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: “Çölyak hastalarımız için ayda bir pazar günleri glütensiz sıcak simit satışı düzenleyeceğiz. İlk glütensiz sıcak simit satışı uygulamasını 11 Ağustos 2024 Pazar günü 10.00 ile 13.00 saatleri arasında Başkent Market GİMAT Şubemizde gerçekleştireceğiz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.