Ankara Gar'da çevre düzenlemesi: Araç girişine kapatıldı

Ankara Gar'da çevre düzenlemesi: Araç girişine kapatıldı

Ankara Gar, Temmuz tarihinde başlayan çevre düzenlemesi ve asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle araç girişi ve parkına kapatıldı. Tren garına yaya girişleri ise tek noktadan yapılıyor.

Başkentte şehir içi ve şehirler arası ulaşımın önemli noktalarından biri olan Ankara Garı'nda çevre düzenlemesi için tadilat çalışması başladı.

8 Temmuz itibariyle başlayan çevre düzenlemesi ve asfalt kaplama çalışmasının 23 Temmuz Salı gününe kadar devam edeceği açıklandı.

gar.jpg

Çalışma süresince Ankara Gar'a araç girişi ve parkı yapılamayacak. Yaya girişinin ise tek noktadan yapılacağı duyuruldu.

tren-gari.jpg

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından Ankara Tren Garı'nın girişine asılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Yolcularımızın dikkatine; Ankara Gar Binası çevresinde 08.07.2024-23.07.2024 tarihleri arasında çevre düzenlemesi ve asfalt kaplama çalışmaları yapılacaktır. Bu tarihler arasında gar binasına araç girişi ve araç parkı yapılmayacaktır. Yaya girişi için tek noktadan giriş ve çıkış yapılacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.