Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kömür satışı için işletmelere duyuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kömür satışı için işletmelere duyuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal yardım alan ailelere yönelik kömür satışı yapmak isteyen işletmelere başvuru sürecini başlattı. Başvurular 27 Eylül 2024'e kadar yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kış aylarında sosyal yardım alan ailelere kömür satışı yapmak isteyen işletmelere yönelik bir duyuru yayımladı.

Katı Yakıt Satıcısı Kayıt Belgesi’ne sahip işletmeler, başvuru belgelerini tamamlayarak 27 Eylül 2024’e kadar Sosyal Yardımlar birimine teslim edebilecek. Başvurular Etlik Osmanlı İş Merkezi'nde mesai saatleri içerisinde kabul edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

ABB, bu süreçte vergi levhası, imza sirküleri ve kimlik fotokopisinin yanı sıra işyeri ortaklık yapısına sahip işletmelerden her ortağın kimlik ve imza beyannamelerini talep ediyor. Vekaletname ile yapılacak başvurularda ise hem işyeri sahibinin hem de vekilin kimlik ve imza belgelerinin sunulması gerektiği vurgulandı.

Sosyal yardım alan ailelere kömür satışı yapmayı hedefleyen işletmeler, bu başvuru sonucunda ABB tarafından belirlenen ailelere satış yapma hakkı elde edecek. Detaylı bilgi almak isteyen işletmeler ABB’nin resmi iletişim numarasından yetkililere ulaşabilir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.