Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden haberlerimize cevap geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden haberlerimize cevap geldi

“İzli Yol Muamması” başlıklı haberimiz üzerine gazetemize cevap gönderen Ankara Büyükşehir Belediyesi izli yolların değişiminin yapılacağını bildirdi fakat herhangi bir tarih vermedi.

26 Ağustos Pazartesi günü “İzli yol Muamması” başlıklı ve “Geçtiğimiz yıl Başkent’in birçok noktasında yerine beton izli yollar konulmak şartıyla kaldırılan sarı engelli yolları bir yıldır yapılmıyor. İzli yolların ne zaman yeniden yapılacağı ise merak konusu“ konulu haberimiz üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi gazetemize cevap gönderdi. Verilen cevapta değişimlerin yapılmasına karar verildiği bildirilirken, tekrardan ne zaman yapılacağı ise belirtilmedi. Her hangi bir tarih belirtilmemesi ne zaman yapılacağı sorusuna tekrar akıllara getirdi.

NE ZAMAN YAPILACAĞI BELİRTİLMEDİ

26.08.2019 tarihli gazetemizde yayımlanan ''İzli Yol Muamması'' başlıklı haber üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri gerekli incelemeleri yaparak gazetemize cevap gönderdi. İlgililer tarafından verilen cevapta, “Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler  Bakanlığı’nın görüşü gereğince dış zeminlerde doğal taş, beton veya seramik gibi solid malzeme ile kullanılması uygun görülmüş olup  Ankara genelindeki iz yolları uygun malzeme ile değişimi planlanmaktadır” denildi. Verilen cevaba göre izli yolların ne zaman tekrardan yapılacağı için herhangi bir tarih belirtilmemesi ne zaman yapılacağı sorusuna tekrar akıllara getirdi. 


SORUMLULUK ÇANKAYA BELEDİYESİ’NDE Mİ?

15.08.2019 tarihli gazetemizde yayımlanan ''Bakım İstiyor'' başlıklı ve “Kurtuluş Ankaray ve Başkentray durağı yakınında bulunan Naim Süleymanoğlu Parkı bakımsız metruk halde duruyor. Çevredeki vatandaşlar parkın temizlenmesini istiyor” konulu haberimiz üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri gerekli incelemeleri yaparak gazetemize cevap gönderdi. Bahse konu alanın ilçe belediyesi uhdesinde olduğunu belirten Büyükşehir yetkilileri alanın yetki ve sorumluluğunda olmadıklarını söyledi.

4cm4z6z2cc4revk9ycwhvz9ozttwuevwjlprtj0pu.jpg


EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

23.08.2019 tarihli “Sincan Selçuklu Mahallesi’nin Bilen, Konser ve Kilim sokaklarının asfaltlanması için ASKİ’den bilgi beklendiği bildirildi” konulu haberimiz üzerine Büyükşehir Belediyesinin gazetemize gönderdiği cevap şöyle:

“Söz konusu Selçuklu Mahallesi bilen, konser, kilim sokaklarında uzun yıllardır devem eden atık su ve yağmur suyu problemi bin 200 metre atık su ve 2 bin 400 metre yağmur suyu hattı ile kesin çözüme kavuşacaktır. TCDD ve Hızlı tren güzergâh geçişleri için kurumlar arası protokol görüşmeleri ve doğalgaz hatlarının deplase işlemlerinden dolayı geciken işlerin çalışmaları hızla devam etmekte olup en kısa sürede tamamlanacaktır.”

Emrah Özcan/GAZETEİLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.