Altınordu, Sincan deplasmanında ilk galibiyetini arıyor

Altınordu, Sincan deplasmanında ilk galibiyetini arıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 3. sırada yer alan Altınordu, yarın deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor'la karşılaşacak. İzmir temsilcisi, hem zirve yarışını sürdürmek hem de ilk deplasman galibiyetini almak için sahaya çıkıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta güçlü bir performans sergileyen Altınordu, geçen hafta evinde 24Erzincanspor'u 2-1 mağlup ederek 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puana ulaştı. Ligde 3. sırada yer alan İzmir ekibi, yarın deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor ile mücadele edecek. Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Sercan Karaca yönetecek.

KADRODA EKSİK OYUNCU YOK

Düşme hattında bulunan ve yalnızca 1 puanı bulunan rakibi karşısında Altınordu, sezonun ilk deplasman galibiyetini hedefliyor. Kadrosunda eksik oyuncu bulunmayan İzmir temsilcisi, bu maçı kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

"MAÇ MAÇ İLERLİYORUZ"

Teknik Direktör Olcay Şahan, yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Sincan Belediyesi Ankaraspor maçından 3 puan alıp İzmir'e dönmek. Şampiyonluk hesabı yapmıyoruz, maç maç ilerliyoruz. Sezon sonunda hedefimize ulaşmayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.