Altındağlı gençlere müjde: Yeni heyecan 16 Eylül’de başlıyor

Altındağlı gençlere müjde: Yeni heyecan 16 Eylül’de başlıyor

Altındağ Belediyesi, gençlere yönelik ücretsiz kurs programlarına devam ediyor. Başkan Veysel Tiryaki’nin ilk görev gününden beri önem verdiği gençler için çeşitli alanlarda düzenlenecek kurs kayıtları 16 Eylül'de başlıyor.

Altındağlı gençler, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezlerinde düzenlenecek ücretsiz kurslara katılmak için başvurularını yapabilecek. Kayıtlar 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 1 Ekim Salı gününe kadar devam edecek.

altindag-2.jpg

GENİŞ YELPAZEDE KURS SEÇENEKLERİ

Belediye, gençlerin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik geniş bir yelpazede kurs seçenekleri sunuyor. Kurslar, başvuru sayısına göre açılacak ve şu alanlarda eğitimler verilecek:

altindag-4.jpg

AKADEMİK DERSLER VE DİL EĞİTİMİ

Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezlerinde Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce gibi temel derslerin yanı sıra, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Edebiyat kursları da yer alıyor. Ayrıca İşaret Dili ve Diksiyon eğitimleri de veriliyor.

altindag-5.jpg

TEKNOLOJİ VE SANAT KURSLARI

Gençlik Merkezleri’nde Temel Bilgisayar, Temel Bilgisayar Kodlama ve Photoshop gibi teknoloji odaklı kursların yanında, Türk Halk Müziği Korosu, Bağlama, Gitar, Ney, Ritim, Drama ve Resim gibi sanat dallarında da eğitimler verilecek.

altindag-3.jpg

SPOR VE GELENEKSEL SANATLAR

El sanatları ve Halk oyunları gibi geleneksel sanatların yanı sıra, Satranç, Masa Tenisi, Taekwondo, Kickboks, Jimnastik, Okçuluk, Judo ve Futbol gibi çeşitli spor dallarında da kurslar düzenlenecek. Adı söz konusu olan kurslar Altındağlı gençlerin tercihlerine göre belirlenecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum