Altındağ’daki spor tesisleri yenilendi

Altındağ’daki spor tesisleri yenilendi

Altındağ Belediyesi, ilçe genelindeki spor tesisleri ve halı sahalarda kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların daha güvenli alanlarda spor yapabilmeleri için başlatılan bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tamamlandı.

Altındağ Belediyesi, ilçedeki spor tesisleri ve halı sahaları baştan aşağı yeniledi. Zamanla yıpranan ve aşınan zeminler tamamen yenilenerek, spor alanları modern ve güvenli bir görünüme kavuşturuldu. Çim sahalar özenle ele alınarak tertemiz bir görüntüye ulaştırıldı. Bu yenileme çalışmaları, Altındağlı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

altindag-2.jpg

GÜVENLİ SPOR ORTAMI HEDEFİ

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, yenileme çalışmalarının amacını açıkladı. Göreve gelir gelmez ilçedeki ihtiyaçlar için bizzat çalışma yapan Veysel Tiryaki, "Altındağlı vatandaşlarımızın sportif faaliyetler yapması ve keyifli vakit geçirmesi için bu çalışmaları gerçekleştirdik. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından sıklıkla kullanılan bu tesislerin bakımlı ve güvenli olmasına büyük önem veriyoruz" dedi.

altindag-3.jpg

ALTINDAĞLI GENÇLERE VE ÇOCUKLARA ÇAĞRI

Başkan Tiryaki, yenilenen tesisleri gençlere ve çocuklara emanet ettiklerini belirterek, onları spor yapmaya teşvik etti. "Onlar yeter ki spor yapsınlar, sporla mutlaka ilgilensinler. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız," ifadelerini kullanan Tiryaki, belediyenin spora verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

altindag-4.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.