Altındağ'daki Millet Lokantası yenilenecek

Altındağ'daki Millet Lokantası yenilenecek

Altındağ Belediyesi’nin Başkent Millet Bahçesi’nde açtığı Millet Lokantası ilerleyen günlerde yapılacak çalışma ile modern bir görünüm kazanacak. Belediye yetkililerinden edinilen bilgilere göre, mekânın iç ve dış tasarımında yenilikler olacak.

Altındağ Belediyesi açılışının ardından diğer ilçelere örnek olan Altındağ Belediyesi Millet Lokantası için yeniden harekete geçecek. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda adım atan yetkililer, mekânın iç ve dış tasarımında yapılacak yeniliklerle lokantaya modern bir görünüm kazandıracak. Hazırlanacak tabelalarla canlılığı korunarak artırılacak lokantanın iç tasarımında ise sade bir görünümden çok vatandaşların daha fazla dikkatini çekecek detaylara yer verilecek.

mlokanta2.jpg

GÖRSELLER EKLENECEK

Altındağ’da yaptığı hizmetlerle bilinen Başkan Veysel Tiryaki tekrar göreve gelmesiyle ilçeye kazandırdığı lokantaya gelen talepler doğrultusunda daha modern hale getirilecek. Ulus gazetesinden Cemal Emre Kurt'un haberine göre, önümüzdeki günlerde lokantanın iç ve dış tasarımında yenilikler yapılacak. İç tasarımda lokantanın sade görünümünde değişikliklere gidilerek Millet Lokantası’na ve Altındağ Belediyesi’ne ait görseller bulunacak. Dış tasarımda ise Millet Lokantasına ait tabelaların sayısı çoğalacak. Lokantanın lokasyonunu ve tabelasını gösteren görsellere de ağırlık verilerek lokantanın canlılığı korunarak artırılacak.

mlokanta333.jpg

SADECE 90 LİRA

Altındağ Belediyesi’nin 2 Temmuz’da Başkent Millet Bahçesi’nde hizmete açtığı Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’nda haftanın 6 günü 4 çeşit zengin ve doyurucu yemek vatandaşlara ikram ediliyor. Özellikle öğle molasını Millet Lokantası’nda değerlendiren vatandaşlar sadece 90 liraya çorba çeşitlerinden et ve tavuk yemek çeşitlerine her gün farklı lezzetlerle karnını doyuruyor. Saat 11 ile 17 arasında hizmet veren lokantada Fix menü 90 lira iken; menüdeki herhangi bir yemeğin kalmaması durumunda vatandaşlara bu yemeğin fiyatı düşülüyor. Bununla birlikte sadece çorba almak isteyen vatandaşların ödemesi gereken ücret 35 lira. Menü yanında ayrıca da satın alınabilen içeceklerden su 10, sade soda 20, fanta ve kola 35 liradan satışa sunuluyor.

Öte yandan haftalık menüsü açıklanan lokantanın bugünkü menüsünde patates oturtma, kırmızı mercimek çorbası, garnitürlü pilav ve karpuz bulunuyor.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.