Altındağ'da milli maç coşkusu

Altındağ'da milli maç coşkusu

Altındağ’da milli maç coşkusu yaşandı. Binlerce Ankaralı vatandaş, Türkiye- Avusturya karşılaşmasını Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda izledi.

Altındağ’da milli maç coşkusu yaşandı. Binlerce Ankaralı vatandaş, Türkiye- Avusturya karşılaşmasını Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda izledi. Ankaralı vatandaşların milli maç heyecanına Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki de ortak oldu.

Altındağ Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya mücadelesi için Başkent Millet Bahçesi’nde dev ekran kurdu. Ankara’da binlerce vatandaş, Türkiye ile Avusturya’nın karşılaşmasını Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda izledi. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, milli maç coşkusunu Ankaralılarla birlikte yaşadı. Ankaralı futbolseverler, Türkiye- Avusturya Milli Maçı için tek yürek oldu, maç boyunca ellerinden Türk bayrakları düşmedi, alkış ve tezahüratlar hiç eksilmedi. Her yaştan vatandaşın büyük ilgi gösterdiği maçta, A Milli Futbol Takımımız, Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Ay- yıldızlı futbolcularımızın maçı kazanmasıyla beraber Başkan Tiryaki ve alanda bulunan vatandaşlar galibiyet sevinci yaşandı.

1-006.jpg

“MİLLİ TAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

A Milli Futbol takımımızı tebrik eden Başkan Veysel Tiryaki, “A Milli Futbol Takımımızın Avusturya karşılaşmasını, Başkent Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda vatandaşlarımızla birlikte izledik. Maç heyecanını Başkent Millet Bahçesi’nde Ankaralı hemşehrilerimizle beraber yaşadık. Gururu ve heyecanı bir arada yaşadık. Millilerimizin maçı kazanmasıyla beraber galibiyeti büyük bir sevinç ve coşku ile kutladık. Çok heyecanlı bir geceydi... Buraya gelerek bu coşkuya katılan, sevincimize ortak olan büyük-küçük, genç-yaşlı tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tiryaki, “Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale kalan Milli Takımımızı yürekten kutluyorum. Futbolcularımızla gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tebrikler bizim çocuklar…” ifadelerini kullandı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.