Altındağ'da kura sevinci

Altındağ'da kura sevinci

Altındağ Aktaş Mahallesi 4’üncü etap konutlarında kura sevinci yaşandı. Şair Baki Kültür Merkezi’nde, noter huzurunda gerçekleşen kura çekiminde tam 178 hak sahibi, yeni evlerine kavuştu.

Ankara’da değişimin mimarı olan Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında öncü olmayı sürdürüyor. Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 4’üncü etap konutlarında, kura sevinci yaşandı.
Aktaş’ta hasret sona erdi… Aktaş 4’üncü etap toplu konutları için kura çekimi yapıldı. Şair Baki Kültür Merkezi’nde, noter huzurunda gerçekleşen kura çekiminde tam 178 hak sahibi, yeni evlerine kavuşmanın heyecanını yaşadı. Özlemle bekledikleri modern konutlarına kavuşan hak sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

2-005.jpg

178 HAK SAHİBİ DAİRELERİNE KAVUŞTU
Gecekondulaşmanın yoğun olduğu Aktaş bölgesinde atılan kararlı adımların ardından inşa edilen ve yaklaşık 28 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Aktaş 4’üncü etap toplu konutları, 29 blok 357 konut ve 42 dükkandan oluşuyor. Daha önce, yine Aktaş’ta 3’üncü etapta 130 hak sahibi, kavgasız gürültüsüz modern konutlarına kavuşmuştu.
178 hak sahibini daha hak ettiği modern yaşama kavuşturdukları için mutlu olduklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki “Bugün güzel, mutlu bir gün… Aktaş bölgesinde yapımı tamamlanan konutların kuraları çekildi. Vatandaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın yeni yuvalarında sağlık ve huzur içinde oturmasını temenni ediyorum” dedi.

1-005.jpg

BÖLGENİN DEĞERİ ARTIYOR
Aktaş bölgesinin kentsel dönüşüm çalışmaları sayesinde kentin yeni cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Tiryaki, “Geçmiş dönemlerimizde olduğu gibi Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Altındağ’da başlattığımız değişim ve dönüşüm çalışmaları ile birlikte bölge daha fazla değer kazanıyor. Özellikle Aktaş bölgesinin değeri her geçen gün daha da artıyor. Daha güzel bir Altındağ için ne gerekiyorsa yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.