Altındağ tesbihseverlerin uğrak noktası olacak

Altındağ tesbihseverlerin uğrak noktası olacak

"Antik Konak Tesbihçiler Çarşısı", tesbih tutkunları için yeni bir buluşma noktası olarak Ankara Altındağ’da açıldı. Açılışa Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki de katıldı.

antik Konak Tesbihçiler Çarşısı, Altındağ ilçesinde tesbih tutkunlarını bir araya getirecek modern bir mekan olarak açıldı. Açılış törenine katılan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, çarşının tesbihseverler için önemli bir uğrak noktası olacağına inandığını belirtti. Tiryaki, "Tesbihin her habbesinde emek, her imamesinde alın teri olan kıymetli tesbih ustalarımızın yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

veysel-tiryaki-2.jpg

BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Açılışta, tesbih ustalarına ve vatandaşlara hitap eden Tiryaki, yeni iş yerinin ustalara bereketli kazançlar getirmesini diledi. Tesbih kültürünün ve el işçiliğinin önemine vurgu yapan Tiryaki, çarşının hem ekonomik hem de sosyal açıdan Altındağ’a katkı sağlayacağını ifade etti. Antik Konak Tesbihçiler Çarşısı, bu alanda uzmanlaşmış ustaların eserlerini sergileyeceği bir merkez olarak dikkat çekiyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.