Altındağ Belediyesi'nden çölyak hastalarına özel destek

Altındağ Belediyesi'nden çölyak hastalarına özel destek

Altındağ Belediyesi, çölyak hastalığı ile mücadele eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik glutensiz gıda desteği sağlıyor. Belediye, Altınay yardım birimi aracılığıyla bu özel beslenme ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Altındağ Belediyesi, toplumun özel ihtiyaçları olan kesimlerine yönelik sosyal yardım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, çölyak hastalığı nedeniyle özel beslenme gereksinimi duyan ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli olarak glutensiz gıda desteği sağlanıyor. Son olarak sosyal medyadan paylaşım yapan Altındağ Belediyesi, Altındağ’daki çölyak hastalarının Altınay yardım birimiyle iletişime geçmesi gerektiğini vurguladı.

colyak-2.jpg

ALTINAY YARDIM BİRİMİ'NİN ROLÜ

Belediyenin Altınay adlı yardım birimi, bu özel destek programının yürütülmesinde kilit rol oynuyor. İhtiyaç sahibi çölyak hastaları, Altınay birimiyle iletişime geçerek yardım talebinde bulunabiliyor. Çölyak hastalarının bu sayede sağlıklı ve uygun beslenme imkanına erişimi kolaylaştırılıyor.

colyak-3.jpg

BAŞVURU VE İLETİŞİM DETAYLARI

Altındağ Belediyesi, yardıma ihtiyaç duyan çölyak hastalarının kolayca ulaşabilmesi için iletişim bilgilerini paylaştı. Buna göre vatandaşlar, 0312 507 00 46 numaralı telefon hattından Altınay birimine ulaşabilecek. Ayrıca, Gültepe Mahallesi 2050 Cadde / Gültepe Pazar Yeri adresinde bulunan birime şahsen başvuru da yapılabilecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.