Altındağ Belediyesi’nden çağrı! “Hayatı değişenler arasında yer alın”

Altındağ Belediyesi’nden çağrı! “Hayatı değişenler arasında yer alın”

Altındağ Belediyesi, kadınların mesleki ve kişisel gelişimini sağlamak amacıyla 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde 110 farklı branşta ücretsiz kurs başvurularını başlattı. Kayıtlar 28 Ağustos'ta başladı ve 20 Eylül'e kadar devam edecek.

Altındağ Belediyesi, yeni dönem kurslarıyla kadınlara geniş bir yelpazede eğitim fırsatı sunuyor. 24 farklı Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurslarda, meslek edindirme ve hobi olmak üzere toplam 110 farklı branşta eğitim verilecek. Bu kurslar, kadınların hem kişisel becerilerini geliştirmelerine hem de kişisel ilgi alanlarında yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayacak.

altindag-2.jpg

BELEDİYENİN ÇAĞRISI

Altındağ Belediyesi, bu önemli girişimi duyururken "Kayıt olun, siz de hayatı değişen Altındağlı kadınların arasında yerinizi alın” ifadesini kullandı. Bu çağrı, kadınların hayatlarında olumlu değişim yaratma potansiyelini vurgularken daha fazla kadının bu olanaklardan yararlanmaya teşvik ediyor.

KAYIT SÜRECİ VE DETAYLAR

Kurslara girmek isteyen Altındağlı kadınlar, 28 Ağustos ile 20 Eylül tarihleri ​​arasında başvuru yapabilecekler. Kayıt işlemleri için ilgili Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerine ayrı ayrı başvuru yapılması gerekiyor. Altındağ Belediyesi, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla bu konuya açıklık getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Altındağ Belediyemize bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizde, 110 farklı branşta ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursuna kayıt olmak için merkezlerimize başvuru yapabilirsiniz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.