Altındağ Belediyesi açıkladı! Yaban hayatı müzesi yeniden açıldı

Altındağ Belediyesi açıkladı! Yaban hayatı müzesi yeniden açıldı

Altınköy Açık Hava Müzesi içerisinde yer alan Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi, bakım ve onarım çalışmalarının ardından kapılarını tekrar ziyaretçilere açtı.

Ankara'nın kültür ve doğa turizminin önemli noktalarından biri olan Altınköy Açık Hava Müzesi, bünyesindeki Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi'ni yeniden hizmete açtı. Yapılan bakım ve onarım çalışmalarının ardından ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan müze, özellikle çocukların ilgisini çekecek zengin bir içerik ile misafirlerini beklemeye başladı.

yaban-hayati-2.jpg

ÜCRETSİZ KEŞİF İMKANI

Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri, ziyaretçilere ücretsiz gezi imkanı sunması.

Bu sayede, aileler çocuklarına yaban hayvanlarını tanıtma fırsatı bulurken, herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmıyor. Müze, hafta sonu aktivite planları yapan Ankaralılar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

altin-koy.jpg

ZİYARET SAATLERİ VE BİLGİLER

Müze yetkilileri, ziyaretçilerin planlama yapabilmesi için önemli bilgiler paylaştı. Buna göre, Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi Pazartesi günleri hariç her gün 10.00-17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Bu geniş zaman dilimi, farklı programlara sahip ailelerin müzeyi rahatça gezebilmesine olanak tanıyacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.