Altın Masa’ya nasıl gidilir, iletişim adresleri nelerdir?

Altın Masa’ya nasıl gidilir, iletişim adresleri nelerdir?

Altındağ Belediyesi’nin vatandaşlarla iletişimini kolaylaştırmak adına hayata geçirdiği Altın Masa, bölge halkının istek ve ihtiyaçlarını karşılamak noktasında önemli kolaylıklar sağlıyor. Peki, Altın Masa’ya nasıl gidilir, iletişim adresleri nelerdir?

Altındağ Belediyesi; vatandaşların görüşlerine, önerilerine, isteklerine ve şikâyetlerine kıymet verip, sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atmaya gayret gösteriyor. Bu bağlamda kurulan Altın Masa ile 7 gün 24 saat esasına dayanarak çalışmalarına devam ediyor. Mahalle buluşmaları ve halk günleriyle halkın isteklerine karşılık veren Altındağ Belediyesi, sadece mesai günleri saat 17.00’ye kadar hizmet veren çağrı merkezini, her an vatandaşlarla iletişim kurabilmek için 7/24 kesintisiz ulaşılabilir duruma getirdi. Ayrıca WhatsApp ihbar hattı da oluşturan Altındağ Belediyesi’ne artık ulaşmak çok daha kolay. Peki, Altın Masa’ya nasıl gidilir, iletişim adresleri nelerdir? İşte tüm detaylar:

altin-masaya-nasil-gidilir-iletisim-adresleri-nelerdir-2.jpg

ALTIN MASA NEDİR?

Altındağ Belediyesi, işlemleri hızlandırmak, bilgiye ulaşımı kolaylaştırmak ve vatandaşların öneri, şikâyet ve isteklerine hızlı bir şekilde karşılık verebilmek adına Altın Masa birimini uygulamaya soktu. Bu sayede bölge halkının sorunları dinlenebilir ve her an çözüme kavuşturulabilir hale gelmiş oldu. İletişim şekillerini çeşitlendiren Altındağ Belediyesi, yüz yüze iletişimin yanı sıra çağrı merkezi ve WhatsApp ihbar hattıyla da Altın Masa birimini kuvvetlendirmiş oldu.

altin-masaya-nasil-gidilir-iletisim-adresleri-nelerdir-3.jpg

ALTIN MASA İLETİŞİM ADRESLERİ NELERDİR?

Vatandaşların her an yanında ve destekçileri olduklarını belirten Altındağ Belediyesi, bir yandan Halk Günleri ve Mahalle Buluşmaları ile sokağın nabzını tutarken, diğer yandan getirdiği yeniliklerle de 7/24 vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Bölge halkı hem Altın Masa birimine bizzat giderek istek, görüş ve şikâyetlerini yüz yüze iletebiliyor hem de Altın Masa Çağrı Merkezi'ne 444 39 19 numaralı telefondan ulaşabiliyor. Ayrıca vatandaşlar 0552 444 39 19 numaralı WhatsApp ihbar hattıyla da belediyenin ilgili yerlerine sesini duyurabiliyor. Bütün bunların yanı sıra [email protected] mail adresinden de ihtiyaçlar karşılanabiliyor.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ VE ALTIN MASAYA NASIL GİDİLİR?

Altındağ Belediyesi ve Altın Masa yeni hizmet binasına taşındı. Altındağ Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Mahallesindeki yeni hizmet binasına ulaşım, Ulus heykel durağından 415 ve 439 hat numaralı EGO otobüsleri ile ulaşılabilir.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.