Allan Saint-Maximin Fenerbahçe'ye yakın

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe'ye yakın

Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transfer olması an meselesi. Yıldız oyuncunun bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, uzun süredir gündeminde olan transfer çalışmalarında sona yaklaşıyor. Sarı-lacivertli ekip, Al Ahli forması giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i kadrosuna katmak üzere.

TIKLA ANKETE OY VER

TRANSFER SÜRECİNDE YAŞANAN GELİŞMELER

Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi'nin başlangıçta veto ettiği transfer girişimi, yapılan yoğun görüşmeler sonucunda olumlu sonuçlandı. Fenerbahçe yönetimi, tüm pürüzleri gidererek gerekli onayları aldı ve Suudi Arabistan Pro Lig yönetimi de anlaşmayı onaylayarak futbolcunun transferine izin verdi.

KİRALAMA ANLAŞMASI VE BEKLENEN İMZA

Edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe ile Allan Saint-Maximin arasında kiralık olarak anlaşma sağlandı. Fransız futbolcunun bugün İstanbul'a gelmesi ve kulüp tesislerinde kapsamlı sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi sözleşmeye imza atması öngörülüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.