Ünlü yorumcu açıkladı: Ali Koç Osimhen'i reddetmiş

Ünlü yorumcu açıkladı: Ali Koç Osimhen'i reddetmiş

Galatasaray'ın Osimhen transferinin ardından gözler Fenerbahçe'ye çevrilirken TV100 yorumcusu İbrahim Seten'den şok eden bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray dünya basınında ses getiren bir transfer yaptı. Gece saatlerinde Türkiye'ye ayak basan Osimhen dünya basınında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Transfer sezonunun sonuna doğru hamlelerini hızlandıran Galatasaray yönetimi yaptığı bu transfer ile taraftarının tekrar gözüne girmeyi başardı. Galatasaray'ın Osimhen transferinin ardından gözler Fenerbahçe'ye çevrilirken TV100 yorumcusu İbrahim Seten'den şok eden bir iddia ortaya atıldı.

KÖTÜ BULUTLARI ÜZERİNDEN ATTI

Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'ya gönderilmesinin ardından Osimhen'i kiralayan Galatasaray yönetimi, Beşiktaş hezimetinden ve son zamanlarda çıkan iddialardan kendini kurtarmış oldu. Yaptığı transferle taraftarın gözüne giren Galatasaray yönetiminin transfer sezonu bitmeden Kostić ve Arias'ı da renklerine bağlamak istiyor.

basliksiz-1-002.jpg

MÜTHİŞ PERFORMANS

25 yaşındaki yıldız oyuncu Osimhen 2020 yılılndan bu yana Napoli forması giyiyordu. Napoli forması ile 133 maça çıkan Osimhen 76 gol atarken 18 de asist yaptı. Osimhen'in Napoli'de 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Aynı zamanda yıldız ismin 100 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

basliksiz-1.jpg

GÖZLER EZELİ RAKİBE ÇEVRİLDİ

Fenerbahçe ise transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapmış dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birini getirmişti. Fenerbahçe'nin şuan ki As Başkanı Acun Ilıcalı çıktığı toplantılarda taraftara "Öyle transferler yapacağız ki 'acaba şampiyon olur muyuz' diye düşünmeyeceksiniz" demişti. Fenerbahçe transferde forvet tercihini En Nesyri'den yana kullanmayı tercih etti. Son olarak da Amrabat'ı getiren Fenerbahçe yönetimine sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. Osimhen'in Galatasaray'a gelmesinin ardından oklar Fenerbahçe'ye çevrilirken TV100 yorumcusu İbrahim Seten'den şok eden bir iddia geldi.

basliksiz-1-001.jpg

NE YAPACAĞIM ONU?

Osimhen transferini yorumlayan TV 100 yorumcularından İbrahim Seten yayında, “Sağlam kaynaklardan gelen bilgiye göre Osimhen, Fenerbahçe’ye önerilmiş. Ali Koç ‘3 tane golcüm var ne yapacağım’ demiş.” açıklamasını yaptı. Osimhen transferinin ardından taraftar yönetime tepki göstermeye başlamışken bu açıklamanın ardından ortalık biraz daha alevlendi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum