Alanya'da aile içi tartışma kanlı bitti: Baba oğlunu ve eşini vurdu

Alanya'da aile içi tartışma kanlı bitti: Baba oğlunu ve eşini vurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen aile içi tartışma sonucunda, bir baba oğlu ve eşine ateş açarak trajik bir olaya neden oldu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde dün sabah saat 05.30 sıralarında Çıplaklı Mahallesi'nde meydana gelen olay, aile içindeki bir tartışmanın kanlı bir hal almasıyla sonuçlandı. Hüseyin Ünal ile oğlu Hasan Ünal arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı saldırıya dönüştü. Baba Hüseyin Ünal, tartışma esnasında tabancayla önce oğlu Hasan Ünal’a, ardından eşi Saniye Ünal’a ateş etti.

Silah seslerini duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek jandarma ve sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edilmesini sağladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından vurulan Hasan Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı durumda olan Saniye Ünal ise hızla ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Hüseyin Ünal, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Burada sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yaşanan bu trajik olay, aile içi şiddetin ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.