AK Parti'den Ankara çıkışı: Açık ara kazanırız
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, yerel seçimlere ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Özcan, "Mansur Yavaş'ın karşısına kimi çıkarırsak çıkaralım açık ara kazanırız" dedi.
Yerel seçimlere 5 aydan az bir süre kala partilerin adayları merak ediliyor. CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş olurken, AK Parti'nin kimi aday göstereceği merak konusu. Adaylık konusunda birçok isim ön plana çıkarken AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"ANKARALIYI KURTARMAYA GELİYORUZ"
Altındağ Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'ndeki İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Özcan, "Ankaralıyı kurtarmaya geliyoruz" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ulaşım ve su zamlarında birinci, yatırımlarda ise 27. olduğunu söyleyen Özcan, şunları kaydetti:
"Seçime 5 ay kala her yağmurda göle dönen Ankara'nın mazgallarını ve yağmur ızgaralarını temizlesin yeter. Bakın önümüz kış. Ankaralıyı yine kaderine terk edip can güvenliğini tehlikeye atmasın. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı sevdasından yani siyasi ikbal hedefinden de oldu, bari 5 ay işini yapsın. 4,5 yıl masal anlattı, laf üretti, artık Bay Kemal'in tabiriyle söyleyeceğim, Ankaralı ile helalleşip köşesine çekileceği vakit geldi çattı. Çamur, çöp ve çukur ve çapsızlık siyasetinin sonuna geliyoruz, Ankaralıyı kurtarmaya geliyoruz."
"KİM ADAY OLURSA OLSUN KAZANACAK"
Özcan, "Bugün kim aday olursa olsun, parti dışından da biz bir ismi aday belirleyelim o bile Yavaş'ın karşısında büyük bir oy oranıyla kazanacak" ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.