AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Erken seçim olacak mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Erken seçim olacak mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında birçok önemli konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, erken seçim tartışmalarına da açıklık getirdi.

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Erken seçim iddialarına yönelikte konuşan Çelik, "2024 yılının en kötü esprisi nedir dense bu birinci olurdu. Cumhurbaşkanımızı yeneceğini söylemesi siyasi değerlendirme olarak ele alınamaz. Seçim bittikten sonra seçim falan istemiyoruz, beldelerde hizmet edeceğiz dediler. Gözüken o ki bu plan tutmadı. Belediyelerde bir hizmet yok. CHP'deki aktörler arasında kimin öne geçtiği, kimin kimi ziyaret ettiği konuşuluyor. Şimdi tüzük kurultayı deniyor. Tıkanmışlık neticesinde erken seçim tartışmasını gündeme getiriyorlar. İstikrarı koruyarak, hizmet siyasetinde daha ileri adımlar atarak devam edeceğiz. Bu 3 buçuk yıl Türkiye Yüzyılı çerçevesinde önemlidir. Şu anda CHP içinde bir erken seçim var" ifadelerini kullandı.

BRICS ÜYELİĞİ

Basın mensuplarının sorusu üzerine BRICS'e ilişkin de konuşan Çelik, şu açıklamalarda bulundu:

"BRICS'e üye olma isteğimizi Cumhurbaşkanımız birçok kez söyledi. Bu konudaki talebimiz açıktır, bu süreç işlemektedir fakat bu konuda somut bir gelişme yoktur. Türkiye'nin BRICS dahil önemli platformlara katılma isteğini Cumhurbaşkanımız ifade etmiştir."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.