Ahmet Suat Özyazıcı kimdir, neden öldü?

Ahmet Suat Özyazıcı kimdir, neden öldü?

Akşam saatlerinde evinde hayatını kaybeden Trabzonspor’un efsane ismi Ahmet Suat Özyazıcı için cenaze töreni düzenlendi. Peki, Ahmet Suat Özyazıcı kimdir, neden öldü?

Trabzonspor’un efsane ismi Özyazıcı’nın cenaze törenine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Trabzonspor eski başkanları Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Faruk Özak da yer aldı.

Ahmet Suat Özyazıcı’nın öz geçmişinin okunduğu cenaze töreninde ilk sözü Trabzon Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen söz aldı ve Özyazıcı'nın ulaştığı başarılara çok az sayıda insanın ulaşabildiğini ifade etti. Peki, Ahmet Suat Özyazıcı kimdir, neden öldü? Hepsi ve daha fazlası haberimizde:

bombaa.jpg

AHMET SUAT ÖZYAZICI KİMDİR?

Ahmet Suat Özyazıcı, 1 Ocak 1936’da Trabzon’da doğmuştur. 1954 yılında futbolla tanışmasının ardından profesyonel futbolculuk hayatının ardından Trabzonspor’da teknik direktörlük görevinde bulunmuştur. Kariyeri boyunca Trabzonspor’a 18 kupa kazandırmıştır ve Fatih Terim’den sonra en fazla şampiyonluk yaşayan ikinci teknik direktör olmuştur. Vefat eden Özyazıcı’nın oğlu Hakan Özyazıcı, babasının uzun zamandır hastalığı nedeniyle evde tedavi gördüğünü belirtti.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.