Ahi Evran Üniversitesi'nde geleneksel buluşma: Stantlar açıldı, çorbalar ikram edildi

Ahi Evran Üniversitesi'nde geleneksel buluşma: Stantlar açıldı, çorbalar ikram edildi

Kırşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Ahi Evran Üniversitesi'nde stant açıp, Diyanet’in gençlere yönelik faaliyetlerini tanıttı ve Diyanet yayınlarından hediyeler verdi. Öğrencilere çorba da ikram edildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde 7. kez düzenlenen Geleneksel Öğrenci Toplulukları Buluşması, gençlerin ilgi odağı oldu.

Kırşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Ahi Evran Üniversitesi'nde stant açıp, Diyanet’in gençlere yönelik faaliyetlerini tanıttı ve Diyanet yayınlarından hediyeler verdi.

BİREBİR BİLGİ ALDILAR

Müftülük, Diyanet'in gençlerin yaşamına dokunan hizmetlerini ve projelerini de anlattı. Standı ziyaret eden gençler, Diyanet'in faaliyetleri ve İslam dini hakkında sorular sorarak bilgi aldılar.

BİZ ONLARA GİDİYORUZ

Buluşmaya katılan Kırşehir Müftüsü Mustafa Tekin, gençlerle yakından ilgilenerek sorularını cevapladı. Standları gezen Tekin, gençliğin önemine dikkat çekerek, "Bu fırsatları değerlendirerek gençlerimizin bize gelmesini beklemeden onların yanlarına gitmemiz ve onlarla konuşmamız gerek. Gençlerimizle iletişim halinde olmalı ve onların sorunlarını anlamaya çalışmalıyız" dedi.

orba-ahi-evran.jpg

ÇORBA İKRAM EDİLDİ

Müftü Tekin'e İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen, şube müdürleri ve kurum personeli eşlik etti. Buluşmada katılımcılara Diyanet Vakfı tarafından sıcak çorba ikramı yapıldı. Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Müftülüğü standını ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarından olan Geçerken Dergisi'ni hediye olarak aldı.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.