Afra Saraçoğlu'nun annesi açtı ağzını yumdu gözünü! "Utanmazsınız"

Afra Saraçoğlu'nun annesi açtı ağzını yumdu gözünü! "Utanmazsınız"

Son olarak Yalı Çapkını adlı dizide Seyran karakteriyle ekranlara gelen Afra Saraçoğlu hakkında yapılan "yeteneksiz" eleştirileri annesi Lütfiye Saraçoğlu'nu çileden çıkardı.

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu, kızı için yapılan "Yeteneksiz" yorumuna ateş püskürdü.

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu, sosyal medyada birçok eleştiriye maruz kalıyor. Bir süredir eğitim için Amerika'da olan Saraçoğlu, çalkantılı aşk hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor.

"KİN VE NEFRETLE DOLUSUNUZ"

Son olarak Saraçoğlu'na yeteneksiz olduğu yönünde eleştiriler yöneltilmişti. Ayrıca Mert Ramazan Demir ile birbirini Instagram'dan takip etmeyi bırakan Saraçoğlu'yla ilgili yapılan bir haber paylaşımında "Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı" ifadeleri yer aldı. Kızının ünlü olmasında büyük payı olduğu bilinen anne Lütfiye Saraçoğlu, yoruma çok öfkelendi ve şu yanıtı verdi:

"Siz bir de buradan kadın duyarı da kasarsınız değil mi? Zavallısınız, acınası halleriniz. İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün. Bir annenin ahını almak istemişsiniz ama senin bunları anlayacağından şüpheliyim. Kin ve nefretle dolusunuz. Utanmazsınız. Herkesin bir ailesi var, utanmazlar. Sen kimsin boş bir sayfasın"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.