Adaylara canlı yayın daveti

Adaylara canlı yayın daveti

Yerel seçimlere az bir süre kala adaylar arasındaki seçim yarıştı iyice kızıştı. Yeniden Refah Partisi Büyükşehir adayı Suat Kılıç, AK Parti ve CHP adaylarına çağrıda bulundu. Kılıç, adayların bir araya gelerek canlı yayına çıkmalarını teklif etti.

Türkiye, 31 Mart seçimlerine doğru hızla ilerlerken adaylar seçim çalışmalarını devam ediyor. Her gün farklı ilçelerdeki etkinliklere katılan adaylar, vatandaşlardan kendilerine oy vermelerini istedi. Seçim çalışmaları devam ederken adayların birbirleri arasındaki rekabette de yeni gelişmeler yaşandı. Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, yaptığı açıklama ile Büyükşehir adayları Turgut Altınok ve Mansur Yavaş’ı ortak canlı yayına davet etti. Adaylardan henüz bir yanıt gelmezken, gelecek olan yanıtın nasıl olacağı ise merak edilmeye başlandı.

baskanlar-2.jpg

“PROJELERİMİZİ YARIŞTIRALIM”

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, Ankara adayları için bir davette bulundu. Projelerin yarışması fikrini ortaya atan Kılıç, “Sayın Yavaş’a da Sayın Altınok’a da çağrıda bulunuyorum. Diledikleri televizyon kanalında, diledikleri moderatörlerin soruları eşliğinde canlı yayınlara çıkalım, projelerimizi konuşalım. Projelerimizi yarıştıralım. Ve Ankaralı bizi görsün, oylasın, seçsin. Ona göre başkanını belirlesin” sözleri ile diğer adaylarla canlı yayın yapılmasını istedi. Rakipleri Yavaş ve Altınok’tan Kılıç’ın bu teklifine henüz bir yanıt gelmedi.

baskanlar-3.jpg

KÜBRA PAR DA DAVET ETMİŞTİ

TV100 programcısı Kübra Par, daha önce yaptığı teklifle Ankara ve İstanbul adaylarını karşılıklı olarak programına davet etmişti. Par’ın bu davetine ilk yanıt İYİ Parti ABB Başkan Adayı, Cengiz Topel Yıldırım’dan geldi. Yıldırım’ı takiben Altınok tarafından da kabul gören Par’ın teklifi; Mansur Yavaş tarafından sessiz bırakılınca program gerçekleşmemişti.

baskanlar-4.jpg

Öte yandan vatandaşlar, Suat Kılıç’ın bu teklifinin adaylar tarafından nasıl karşılanacağını merak etmeye başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.