Acun Ilıcalı gazetecilerle sosyal medya savaşına girdi

Acun Ilıcalı gazetecilerle sosyal medya savaşına girdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile spor gazetecisi Gökhan Dinç, sosyal medyada başlayan atışmayla gündeme oturdu. Deprem sonrası atılan mesajlar üzerinden başlayan tartışma, "abi" kavramı üzerinden farklı bir boyut kazandı.

Acun Ilıcalı ve Gökhan Dinç arasındaki gerilim, sosyal medyanın gündemine oturdu. "Abi" olarak hitap edilmesiyle başlayan tartışma, yeni bir boyut kazandı. Spor gazetecisi Gökhan Dinç, deprem sonrası Acun Ilıcalı'ya yaptığı yardımlar ve yayınlar için teşekkür mesajı attığını belirtti. Ancak Ilıcalı'nın "abi" olarak hitap etmesiyle ilgili farklı bir algı oluşturulduğunu iddia etti. Dinç, "İlk gün de sana abi demedim, dün de bugün de..." diyerek Ilıcalı'yı eleştirdi.

Bu sözlere karşılık veren Acun Ilıcalı ise Dinç'e "İzninle bana yolladığın mesajı paylaşabilir miyim? Cesaretin varsa tabii" şeklinde yanıt verdi. Dinç de Ilıcalı'nın bu teklifini kabul ederek, mesajın tüm detaylarıyla paylaşılması durumunda sakıncası olmadığını belirtti.

Tartışma, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İki ünlü ismin bu şekilde karşı karşıya gelmesi, takipçiler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Kimi kullanıcılar Dinç'i, kimi kullanıcılar ise Ilıcalı'yı haklı buluyor. Tartışmalı paylaşımların sonucunda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.