ABİDE Şehit mevlidine katıldı

ABİDE Şehit mevlidine katıldı

Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu Şehit Ferhat Muratoğlu için okutulan mevlid-i şerif programına katıldı. ABİDE Başkanı Mutlu; “Şehitlerimiz bizim için çok önemli. Onlar bu vatan için şehit oldular. Şehitlerimize minnettarız” dedi.

Ankaralı hemşeriler arasında birlik ve beraberliği oluşturmak amacıyla kurulan Ankara’da Birlik Derneği vatan savunmasında toprağa düşen aziz Şehitlerimizi ve ailelerini yalnız bırakmıyor. 2017 yılında Hakkâri Şemdinli'de şehadete yürüyen Ferhat Muratoğlu için seneyi devriyesinde Cebeci Askeri Şehitliğinde mevlidi şerif okutuldu. Mevlidi şerife ABİDE Başkanı Bayram Mutlu ve Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, Siyasi parti temsilcileri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

k.jpg

MAKAMLARI ÂLİ OLSUN

Şehidin Babası Şener Muratoğlu'nun davetiyle mevlide katılan Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu mevlid programının ardından yaptığı açıklamada; "Şehidimizin Babası Şener ağabeyimiz her yıl seneyi devriyesinde mevlid okutur bizler de katılım sağlarız. Şehitlerimiz bizim için çok önemli. Onlar bu vatan için şehit oldular. Şehitlerimize minnettarız. İşte bu sebeple şehitlerimizle ilgili programlara mutlak surette katılmaya çalışıyoruz. Şehidimiz Ferhat Muratoğlu'na ve vatan savunmasında toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet, makamları âli olsun inşallah" dedi.

Salih Çifci/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.