ABB'nin strateji planına gençler de dahil oldu

ABB'nin strateji planına gençler de dahil oldu

Başkent Gençlik Meclisi, Ulusal Demokratik Enstitüsü Türkiye (National Democratic Institute-NDI Türkiye), Sosyal İklim Derneği ve genç gönüllüler; Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2025-2029 Stratejik Plan hazırlama sürecine dâhil oldu.

Başkent Gençlik Meclisi, Ulusal Demokratik Enstitüsü Türkiye (National Democratic Institute-NDI Türkiye), Sosyal İklim Derneği ve genç gönüllüler; Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2025-2029 Stratejik Plan hazırlama sürecine dâhil oldu. Bir araya gelen paydaşlar, Büyükşehir Belediyesinin karar alma süreçlerine katılmak ve politika önerilerine katkıda bulunmak amacıyla “Gençliğin Yüzleri” çalıştayı düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Plan hazırlama sürecine Başkentin genç aklını da dâhil etti.

Katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan hazırlama sürecine; Başkent Gençlik Meclisi, Ulusal Demokratik Enstitüsü Türkiye (National Democratic Institute-NDI Türkiye), Sosyal İklim Derneği ve genç gönüllüler “Gençliğin Yüzleri” çalıştayı düzenleyerek katıldı.

3-004.jpg

5 YILLIK YOL HARİTASI

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2025-2029 Stratejik Plan hazırlık çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Strateji Geliştirme Daire Başkanı Melek Günden Çınar, ilk paydaş toplantısını Büyükşehir Belediyesi için çok önemli olan gençlere ayırdıklarının altını çizerek şöyle konuştu:

“Bu çalıştayda gençlerden öncelikli ihtiyaçlarını duymak istiyoruz. Onlardan geri bildirim alarak onların bize sunacakları politika önerileri üzerinden gidip 5 yıllık yol haritamızı hazırlayacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi hâlihazırda gençlere yönelik muhtelif projeler sürdürüyor. Bunlar eğitim projeleri, sportif, kültürel faaliyetlerin desteklenmesi ve diğer destekler. Bunların çeşitlendirilmesi ve Mansur Başkan’ımızın yönetişime verdiği önem kapsamında da gençlerin Büyükşehir Belediyesinin yönetimine daha etkin şekilde katılmalarını sağlayacak politikalar geliştirmek için bir araya geldik.”

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.