ABB’den vatandaşları serinleten iyilik

ABB’den vatandaşları serinleten iyilik

Son günlerde yaşanan hava sıcaklıklarında vatandaşları serinletmek isteyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin kalabalık ve yoğun olduğu noktalarda Ankaralılara soğuk limonata ikramında bulunmaya başladı.

ABB, yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlar için ferahlatıcı bir hizmet başlattı. Kent merkezindeki yoğun noktalarda, belediye tarafından ücretsiz limonata dağıtımı yapılarak vatandaşların serinletilmesi amaçlandı. Bu proje ile özellikle sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin bir nebze olsun rahatlaması hedeflendi.

YOĞUN MEKANLAR TERCİH EDİLİYOR

Belediye yetkilileri, vatandaşların sağlığı ve konforunu ön planda tutarak başlattıkları bu uygulama ile şehirdeki sıcak günlerde bir soluk alma imkanı sunuyor. Limonata ikramının, özellikle kent merkezinde yoğun işlem gören bölgelerde, Kızılay ve Ulus gibi cadde ve meydanlarda gerçekleştiriliyor. Soğuk limonata ikramı, aynı zamanda milli maçlarda da vatandaşlara sunuluyor.

aabb-3.jpg

VATANDAŞLAR TAKDİR ETTİ

Vatandaşlar, bu özel hizmetten memnuniyetlerini dile getirirken, sıcak havalarda böylesi bir ikramın kendilerini rahatlattığını ve belediyenin bu tür inisiyatiflerini takdir ettiklerini ifade etti. Ücretsiz limonata dağıtımının, aynı zamanda şehirdeki sosyal etkileşimi ve dayanışmayı artırıcı bir rol oynadığı da gözlemlendi.

aabb-2.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.