ABB'den çocuklara müjde: Başvurular başladı

ABB'den çocuklara müjde: Başvurular başladı

ABB’nin 2 Eylül’de yeni dönemi başlayacak olan Çocuk Etkinlik Merkezlerine kayıt başvuruları başladı. Başvurular internet sitesi ve belediyenin açıkladığı telefon numaraları üzerinden alınıyor.

Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemi 2 Eylül’de başlayacak olan Çocuk Etkinlik Merkezlerinin başvurularının bugün itibariyle başladığını açıkladı. Başvurular internet sitesi ve belediyenin açıkladığı telefon numaraları üzerinden alınıyor. Büyükşehir Belediyesi, bu merkezlerde 36-66 ay yaş aralığındaki çocuklar için çeşitli eğitim ve eğlence faaliyetleri düzenliyor. Bu merkezlerde; yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane gibi bölümler bulunuyor. 15 ilçede bulunan Çocuk Eğitim Merkezleri toplamda 30’a ulaşan sayısı ile yeni dönem başvurularını kabul ediyor.

ocuk.jpg

BAŞVURULAR BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi'ne ait Çocuk Etkinlik Merkezlerinde, 36-66 ay yaş aralığındaki çocuklar için çeşitli eğitim ve eğlence faaliyetleri düzenlenmektedir. Bu faaliyetler, farklı becerilere ve ilgi alanlarına hitap edecek şekilde çeşitlilik göstermekte ve her yaş grubuna uygun şekilde tasarlanmaktadır. Çocuk Etkinlik Merkezleri'nde sunulan resim, müzik, drama, ritmik jimnastik, spor oyunları, bilim deneyleri ve doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler, çocukların eğlenceli ve eğitici bir ortamda vakit geçirmesine olanak tanıyor. 2 Eylül’de başlayacak olan yeni dönem için kayıt başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

ocuklar.jpg

ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAMLAR

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Etkinlik Merkezlerinde, yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane bulunuyor. Bu merkezlerde, çocukların bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini desteklemek ve sosyal yaşama uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli programlar hayata geçirilecek.

bebeler.jpg

BİRÇOK İLÇEDE BULUNUYOR

Çocuklar için çeşitli eğitim ve eğlence faaliyetleri sunan Çocuk Etkinlik Merkezleri pek çok ilçede bulunuyor. Bu merkezler; Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Sincan, Etimesgut, Kahramankazan, Gölbaşı, Kızılcahamam, Pursaklar, Yenimahalle, Haymana, Akyurt, Beypazarı ve Çubuk ilçelerinde yer alıyor. Ankara'da Çocuk Etkinlik Merkezlerinin toplam sayısı 30'a ulaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.