ABB, Olimpiyat Oyunları'nda maçları canlı yayınlayacak

ABB, Olimpiyat Oyunları'nda maçları canlı yayınlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadın voleybol takımımızın Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki maçlarını dev ekranda yayınlayacak. 29 Temmuz’daki ilk maç Atatürk Orman Çiftliği’nde.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları'nı desteklemek amacıyla "Sandalyeni Kap Gel" sloganıyla özel bir etkinlik düzenleyecek.

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye'nin grup maçları dev ekranda canlı izlenebilecek. İlk maç 29 Temmuz saat 10.00’da Hollanda’ya karşı.

sdfghj.jpg

MAÇ TAKVİMİ VE DETAYLAR

Devamında 1 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 10.00'da Türkiye-Dominik maçı, 4 Ağustos 2024 Pazar günü ise yine saat 10.00'da Türkiye-İtalya maçı izleyicilerle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği etkinlik, voleybol tutkunlarını bir araya getirerek coşkulu bir atmosfer oluşturacak.

Euro 2024 kapsamında düzenlenen etkinliklere Ankaralılar oldukça yoğun ilgi göstermişti. Özellikle Türkiye-Hollanda çeyrek final karşılaşmasını sadece AOÇ’de 90 bin kişi izlemişti. Olimpiyat maçları her ne kadar sabah saatlerinde gerçekleşecek olsa da, ABB yetkilileri vatandaşların yoğun ilgi göstermesini bekliyor.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.